Leen een Fries Stamppot buffetSkip to ContentSkip to Navigation

Leen een Fries Stamppot buffet

Proef mee op zaterdag 27 januari
Zin in stamppot en een goed verhaal? Tijdens het openingsweekend (26-28 januari) van Leeuwarden-Fryslân Culturele Hoofdstad 2018 organiseren de Friese bibliotheken het grote Leen een Fries stamppot buffet, in de splinternieuwe bibliotheek in de Blokhuispoort, Leeuwarden. En jij mag komen! Aan tafel zitten allemaal mensen met een eigen mooi verhaal. Zo schuiven er natuurlijk een aantal Leen-Friezen aan, maar verder hopen we een zo divers mogelijk gezelschap uit heel Fryslân aan tafel te hebben. Van voetballer tot directeur, en van juf tot sportvisser. 

Betaal met je verhaal
Het credo is: betaal met je verhaal. Aanschuiven is dus gratis, we vragen je alleen om je eigen verhaal (iets over werk, hobby of jouw achtergrond) met een onbekende aan tafel uit te wisselen.  

Via onderstaand contactformulier geef je je op voor het stampotbuffet en kom je direct op onze gastenlijst te staan. Je kunt je met maximaal twee personen aanmelden. Aanmelden kan tot en met 24 januari
We kunnen niet wachten om op 27 januari tussen 18.00 en 19.00 ook jouw verhaal te mogen horen! 

Geen tijd voor stamppot? Na het diner gaan we van 19.00 tot 21.00 uur gewoon door met Friezen proeven: hierbij is vrije inloop. Kom binnen, gezellig!

Groeten Leen een Fries!  

ps. Geef je wel snel op want vol = vol! Opgegeven maar kun je toch niet aanwezig zijn? Afmeldingen ontvangen we graag uiterlijk op 24 januari. Anders moeten we mensen teleurstellen of eten weggooien, en dat doen we liever niet.

(omschrijf hier jouw hobby, interesse, sport, beroep of onderwerp waar je veel van weet en graag over vertelt).

Als je samen komt, omschrijf dan hier het verhaal van je partner in 1 woord:


Sluiten