Skip to ContentSkip to Navigation

Thee en de Nederlandse kunst

event photo

Weet jij wat thee en Nederlandse kunst met elkaar te maken hebben? Onder het genot van een lekker kopje (verse) thee bekijken we afbeeldingen uit Nederlandse museumcollecties. Van schilderijen tot gebruiksvoorwerpen, samen ontdekken we wat ze met thee te maken hebben. Als kunsthistoricus en theesommelier deel ik graag mijn passie met je.

Languages
Dutch, Frisian, English
Responds
Within one week
More information
https://theekunst.nl/
Google translate
Location
Groningen
Date
Negotiable
Rated

Review by Liesbeth on Nov. 6, 2018

Thee met Ruth Batterink

Gastvrij ontvangen met heerlijke thee en versnaperingen. Ruth is een theesommelier en kan veel en interessant vertellen. Een powerpoint met thee in de kunst, over achtergronden van het drinken van thee door de eeuwen heen, porselein....super leerzaam en een aanrader voor elke theeliefhebber! Kortom een gezellige en interessante middag! Bedankt ...

Gastvrij ontvangen met heerlijke thee en versnaperingen. Ruth is een theesommelier en kan veel en interessant vertellen. Een powerpoint met thee in de kunst, over achtergronden van het drinken van thee door de eeuwen heen, porselein....super leerzaam en een aanrader voor elke theeliefhebber! Kortom een gezellige en interessante middag! Bedankt Ruth en misschien oant sjen!

More about Ruth

profile photo

Ruth Batterink

Kunsthistorica en theesommelier

VIew profile
Sluiten